Pers


Journalisten –zowel regionaal als nationaal- worden in het Oscar Vankesbeeckstadion ontvangen in de perszaal. Deze bevindt zich op de tweede verdieping van de hoofdtribune, op dezelfde etage als het businessrestaurant.

Perslui zijn hier tijdens de rust en na het einde van de wedstrijd welkom. Voor de wedstrijd wordt gevraagd om plaats te nemen op de perstribune. Toegang tot de perstribune wordt toegestaan op vertoning van een perskaart aan de hoofdingang van de tribune. Zowel op de perstribune als in de perszaal is een draadloze internetverbinding beschikbaar.

Tijdens de rust worden de journalisten ontvangen in de perszaal door de persverantwoordelijke van de club voor een drink en een hapje. Enkel journalisten en leden van de cel pers & communicatie hebben toegang tot deze ruimte. Een kwartier na de wedstrijd wordt in de perszaal de persbabbel georganiseerd met de twee trainers. De persverantwoordelijke modereert, journalisten zijn hier vrij om vragen te stellen aan de coaches. Spelers worden op vraag van de pers op de persbabbel uitgenodigd. Na de persbabbel heeft u als journalist de mogelijkheid om de spelers te ontmoeten in de inkomhal van de hoofdtribune.

Het mediateam van Racing Mechelen heeft zijn vaste plaats veroverd in de structuur van de club: clubblad, fotografie, website, sociale media, RacingTV, organisatie van persconferenties, opstellen van perscommuniqués en andere externe communicatie van Racing vormen de verantwoordelijkheden van dit team.

Het team is samengesteld uit harde werkers die dagelijks kosteloos bezig zijn voor hun favoriete club.

We stellen ze graag aan u voor:


Bestuurslid/pers en communicatie: Fred Willems - 0496/10.20.90 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website:
Fred Willems

Fotografie:
Glen Deckers

Interviews/wedstrijdverslagen:
Nicola Neefs
Fred Willems
Gui Cloostermas
Karl Segers

Stadionomroeper:
Benny Geldhof - 0486/12 56 34

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking
1ste Provinciale - speeldag 17
Datum zo, 15 apr 2018 Beginn 15:00
K. Berg en Dal V.V.
K. Berg en Dal V.V.
Racing Mechelen
Racing Mechelen
-:-
Previous Matchnext MatchReset

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 25 55
2 Racing Mechelen 27 52
3 KFC Lille 26 51
4 K. Berg en Dal V.V. 26 43
5 K. Kontich FC 26 41
    KRC Mechelen in beeld