Pers


Journalisten –zowel regionaal als nationaal- worden in het Oscar Vankesbeeckstadion ontvangen in de perszaal. Deze bevindt zich op de tweede verdieping van de hoofdtribune, op dezelfde etage als het businessrestaurant.

Perslui zijn hier tijdens de rust en na het einde van de wedstrijd welkom. Voor de wedstrijd wordt gevraagd om plaats te nemen op de perstribune. Toegang tot de perstribune wordt toegestaan op vertoning van een perskaart aan de hoofdingang van de tribune. Zowel op de perstribune als in de perszaal is een draadloze internetverbinding beschikbaar.

Tijdens de rust worden de journalisten ontvangen in de perszaal door de persverantwoordelijke van de club voor een drink en een hapje. Enkel journalisten en leden van de cel pers & communicatie hebben toegang tot deze ruimte. Een kwartier na de wedstrijd wordt in de perszaal de persbabbel georganiseerd met de twee trainers. De persverantwoordelijke modereert, journalisten zijn hier vrij om vragen te stellen aan de coaches. Spelers worden op vraag van de pers op de persbabbel uitgenodigd. Na de persbabbel heeft u als journalist de mogelijkheid om de spelers te ontmoeten in de inkomhal van de hoofdtribune.

Het mediateam van Racing Mechelen heeft zijn vaste plaats veroverd in de structuur van de club: clubblad, fotografie, website, sociale media, RacingTV, organisatie van persconferenties, opstellen van perscommuniqués en andere externe communicatie van Racing vormen de verantwoordelijkheden van dit team.

Het team is samengesteld uit harde werkers die dagelijks kosteloos bezig zijn voor hun favoriete club.

We stellen ze graag aan u voor:


Bestuurslid/pers en communicatie: Fred Willems - 0496/10.20.90 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website:
Fred Willems
Géry Jacobs
Gui Cloostermans
Karl Segers
Ben Van Reydt

Racing TV:
Davy Van Leemput
Erwin Vleminckx
David Verbist
Luc Verbist

Fotografie:
Glen Deckers

Interviews/wedstrijdverslagen:
Nicola Neefs
Fred Willems

Stadionomroeper:
Benny Geldhof - 0486/12 56 34

Koop nu uw abonnement

Kies uw abonnement
Geef het gewenste vak op:
Andere voorkeuren zitplaats:

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking
Voorbereiding 2017-2018 - Voorbereiding 7
Datum do, 17 aug 2017 Beginn 19:30
Racing Mechelen
Racing Mechelen
Diegem Sport
Diegem Sport
-:-
Previous Matchnext MatchReset

Beker van Antwerpen 2017-2018

# Team Gs Ptn
16 K. Vlimmeren Sport 3 3
17 KFC Lint 3 3
18 Racing Mechelen 3 3
19 Groen Rood Katelijne 2 1
20 KV Bonheiden 3 1
    KRC Mechelen in beeld