Sponsormogelijkheden


De Koninklijke Racing Club Mechelen is momenteel hard aan het werken om zijn commerciële werking weer op punt te zetten. Goeie sponsors zijn immers onontbeerlijk voor een sportclub en uiteraard dus ook de onze.

Er zijn tal van mogelijkheden - naar gelang het budget dat u wil besteden - om uw bedrijf, winkel, organisatie... op Racing in de etalage te zetten. De meest in het oog springende sponsoring is een reclamebord op het hoofdveld of een jeugdterrein, maar u kunt net zo goed een matchbal schenken, met uw naam op de shirts van de eerste ploeg of de jeugd komen of lid worden van privé-club De Racinger.

Uiteraard krijgt u daar veel voor terug: reclame op maat, een grote naambekendheid, gratis inkomtickets en etentjes in het Racing-restaurant. Allemaal naar gelang uw budget.

Ook op deze website kunt u “reclame kopen”. Met een banner komt u een heel jaar lang prominent in beeld op www.racingmechelen.be.
Onze website en sociale media worden dagelijks door duizenden mensen bezocht, reken maar dat uw reclame daarbij in het oog zal springen.

Als u Racing wil sponsoren of een banner wil kopen op onze website, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Dan bekijken we samen met u de prijslijst en vinden we ongetwijfeld iets interessants!


Geschiedenis en stadion:
stichters krcm

Racing Mechelen zag het levenslicht in 1904. Er is geen betere manier om de club te omschrijven dan met het Duitse woord “Traditionsverein”. Die term bevat alles waar Racing voor staat: een club met een rijke geschiedenis die ups en downs beleefde en al verschillende generaties lang verweven is met de stad Mechelen en zijn inwoners. Met stamnummer 24 behoort Racing Mechelen intussen tot een van de oudste in het Belgische voetbal.

Racing Mechelen in een notendop:
- in de jaren 30 leverde Racing met Oscar Van Kesbeeck de voorzitter van de KBVB
- hoogtij met de topploeg die tussen 1946 en 1956 bekend stond voor haar attractieve voetbal en zes seizoenen op rij in de top 6 eindigde
- klinkende namen in die tijd: Rik De Saedeleer, “De Witte” Reyniers, Jos Mannaerts, Jean Van der Auwera, Jef Put, Rik de Hert, Jan Diddens,...
- vicekampioen in 1952 en bekerfinalist in 1954


Erelijst:
1926 1927

• Aantal seizoenen in de hoogste klasse: 36, voor het eerst in 1909-10 en voor het laatst in 1989-90
• Vice-kampioen van België: 1952
• Derde plaats in eerste klasse: 1929, 1930, 1950, 1951
• Bekerfinalist: 1954
• Halve finalist beker: 1972
• Kwartfinale beker: 2009
• Kampioen tweede klasse: 1910, 1948, 1975, 1988
• Vice-kampioen tweede klasse: 1909, 1925, 1939, 1947, 1971
• Kampioen derde klasse: 1962, 1966, 1969, 2014
• Derde plaats derde klasse: 1997, 2000, 2008, 2009
• Kampioen vierde klasse: 2011
• Topscoorder eerste klasse: 1952: Jos Mannaerts (24 doelpunten)
• Kampioen derde klas:2014.
• Negen Belgen waren Rode Duivel gedurende hun carrière bij Racing. Jean Van der Auwera, Jean Diddens en Theodoor Nouwens zijn recordhouder met 23 selecties.

Stadion:
1930

1910: Eerste stadion “Gasketel” Oude Liersebaan
1920: Verhuis naar veld op het Rodekruisplein
1923: Intrek in het Oscar Van Kesbeeckstadion
1948: Inhuldiging huidige hoofdtribune


Wie is KRC Mechelen?

De Koninklijke Racing Club Mechelen is een vzw.
In deze vzw zitten een 40-tal mensen die de leden van de Raad Van Bestuur aanstellen en tijdens de jaarlijkse Algemene Vergadering van de vzw de werking en financiën van de Raad Van Bestuur goedkeuren.

Raad Van Bestuur:
Voorzitter: Koen Van Exem (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Algemeen directeur: Lucien Suykens (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Secretaris: Nick Van Reydt (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Pers en communicatie: Fred Willems (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Infrastructuur en organisatie: Albert Verstraeten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Commercieel beheer: Adriano Currenti (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Medisch: Manfred Guerre (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Horeca en events: Gery Windelen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Juridische ondersteuning: Oscar Vankesbeeck (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Niet bestuursleden:
G.C Dirk Verschueren.

P.C. De Racinger:
Jurgen De Loenen
Géry Windelen

Commercieel aanbod:

Partnerships mogelijk voor elk budget.
- Websitebanners
- Wedstrijdblad
- Boardings
- Wedstrijdbal
- Dinnerpakketten
- Sponsoring jeugd
...

Mogelijkheid tot sponsoring voor particulieren
- Socio, Privéclub, Club 24


Wenst u meer info? Contacteer ons dan via:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld